Industriskilte

Industriskilte

Metalwo har produceret industriskilte i mere end et halvårhundrede. I dag tilbyder vi en bred vifte af tilpassede skilteløsninger til mange forskellige formål.

Alle de metalskilte og folieskilte vi fremstiller er tilpasset det praktiske gøremål. Vi anvender vores knowhow omkring materialevalg, produktionsmuligheder og design til at råde vore kunder bedst muligt omkring løsninger af mærkninger og typeskilte.

Vi har optimale in-house produktionsfaciliteter til rationel fremstilling af trykte skilte og ætsede skilte i små og store serier. Vi bearbejder primært skilte i aluminium, skilte i stål, skilte i rustfrit stål, samt skilte i polyester.

Endvidere tilbyder vi en række fordelagtige overfladebehandlinger og klæbere alt efter behov, hvilket gør montering let for kunden. Det muliggør at kunden nemt og enkelt kan fastgøre skilte til eksempelvis maskiner, værktøjer og bygninger, i henhold til krav om CE mærkninger.

I dag leverer vi skilte til nogle af de mest anerkendte industrivirksomheder såsom Danfoss, Grundfos, York, Bang & Olufsen, Velux, Scandic Hotels, Weber, med flere.

Mulige applikationsområder kunne være…

Standard skilte

Klasse skilte (klasse 8, klasse 10) (CE) til brug på løftekæder og wires, informationsskilte, forbudsskilte, sikkerheds- og miljøskilte, med videre.

Industriskilte

Skilte til brug på procesudstyr, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, udlejningsudstyr, motorer, automationsapparater, måleudstyr og vægte, med videre.

Bygningsskilte

Tilpasset skiltning for offentlige bygninger såsom hospitaler og klinikker, skoler, svømmecentre, samt private bygninger såsom store kontorfaciliteter, landbrugsfaciliteter, detailhuse, hoteller og restaurationer, med videre.

Produktskilte

Elegante skilteløsninger til konsumer produkter som eksempelvis kvalitetsskærebræt, møbler, køkkenudstyr, ovne og grill, hårdhvide varer, med videre.

Skilte til andre formål

Vi tilbyder også skilte til andre formål såsom skilte med blindskrift og indstikstekster.

Industriskilte datablad

Få yderligere information omkring industriskilte ved at downloade vores datablad.

Tryk på linket nedenfor og download vores datablad om industriskilte.

Klik her.