Miljø

Du er her

Miljø

Metalwo er ansvarlige for løbende at optimere blandt andet klima og miljø i den daglige drift. Vi gennemfører derfor løbende langsigtede investeringer til gavn for personalet og miljøet.

Metalwo retter jævnligt fokus på hensigtsmæssige forbedringer inden for klima og miljø. Det er vigtigt for os at foretage løbende bæredygtige investeringer i både energibesparende løsninger og bedre indeklima for vores medarbejdere.

At vi løbende retter fokus på CO2-reduktion når det kommer til bygninger, produktion og kontorhold, tilgodeser i sidste ende både vores medarbejdere og den enkelte kunde.

/

Bygninger

Metalwo har hentet store besparelser på energiforbruget ved at optimere ventilationssystemerne.

Metalwo har senest investeret i klimastyret luftkontrol i afdelingerne serigrafi og montage. Løsningen skaber besparelser på energiforbruget. Vi kan nu regulere tryk og udsugning på en smart måde, samtidig med at vores medarbejdere oplever et støjsvagt indeklima.

/

Kontorhold

Metalwo er gået med som deltager i et dansk klima-initiativ. Vi udleder nu 0 % CO2 ved driften af vores hjemmeside. Klik på vores certifikat for et større format.

Internettet og computerbrugere i dag er årsag til mere CO2-udledning end luftfarten grundet større strømforbrug. Indsatsen ‘CO2 neutralt website’ går ganske enkelt ud på at neutralisere den CO2, som vores hjemmeside udleder, ved at bruge vindmøller som energikilde. Vi opfordrer andre til at gøre det samme.

Læs mere om indsatsen for CO2 neutralt website.

/