Nyheder

Du er her

Fantastisk åbning af Metalwo DesignLab

Innovation og nytænkning ligger dybt i Metalwos DNA. Da Preben Mejer trådte ind i Metalwos bestyrelse, anbefalede han at der burde skabes nogle optimale rammer for den kreative proces i selve produktionsudviklingsfasen. Det har den seneste stykke tid haft en meget høj prioritering hos Metalwo, hvilket har udmøntet sig i Metalwo’s Designlab. 

Metalwo er frontløber når det kommer til innovation omkring fremstilling af metal -og plastprodukter. I Metalwo’s Designlab vil man kunne få indsigt i de nyeste og mest innovative produkter, hvor man i en tæt dialog med kunden vil kunne finde frem til den bedste løsning af både kvalitet, design og valg af materialer.

Vi vil gerne sige tak til Preben Mejer for en udfordrende proces som endte så succesfuldt med disse fantastiske rammer. Vi vil også gerne sige tak til Borgmester Jacob Bundsgaard for at komme forbi til åbningsceremonien af Metalwo’s Designlab.   
  
Hermed vil Metalwo gerne byde alle vore samarbejdspartnere, kunder og leverandører velkommen til at besøge vort nyetablerede Designlab. Du kan kontakte os direkte på +45 86281366. 

 
/