Overfladebehandling

Overfladebehandling

Ved at overfladebehandle tyndplader fremstår et emne herefter både robust og flot.

Metalwo råder over en række forskellige processer overfladebehandling af tyndmetaller. Resultatet er hærdede emner, samtidig med at der opnås en flot finish.

Anodisering (i nogle kredse kendt som aluksering og/eller eloxering) er en kvalitetsgaranteret overfladebehandling der giver aluminium ekstra styrke, lysægthed og finish.

Anodiseringsprocessen skaber en korrosionsbeskyttende virkning, som forstærker materialets levetid og funktion. Anodisering tilbydes både i natur og sort, og samtidig kan vi påføre tryk af tekster, symboler og logoer efter ønske.

Ætsning er en anden type overfladebehandling som vi varetager på egen fabrik. Ætseteknikken anvender vi blandt andet til fremstilling af kundespecificerede typeskilte og maskinskilte. Ætseteknikken fremmer et enten blankt eller mat udtryk i materialet.

Pulverlakering giver endvidere nogle optimale muligheder i form af lak og farvevalg. Pulverlakering tilbydes blandt andet på kabinetdele og metalplader.

Hvis du har spørgsmål omkring overfladebehandling er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 86281366.

Nedenstående procesfilm viser kort hvordan vi anodiserer forplader.

Overfladebehandling - Video

Interesseret i at vide mere om vores metalprodukter?
Læs blandt andet om metaltastaturer, frontpaneler, industrikabinetter, eller industriskilte.