Systemløsninger

Systemløsninger

Metalwo tilbyder at fremstille komplekse løsninger, typisk konstruktion af et kabinet med integreret folietastatur eller touch teknologi. Mange systemløsninger opbygges i aluminium eller rustfrit stål.
 

 

Systemløsninger er en betegnelse for løsninger med stor kompleksitet og specialisering. Det kan dreje sig om en ordre, hvor en kunde ønsker et produkt med en lang række komponenter og egenskaber. Et eksempel kunne være et betalingssystem til en parkeringskælder.

Metalwo kan være behjælpelige med at konstruere kabinetter, tyndpladeløsninger og betjeningsløsninger med en lang række funktionelle egenskaber. Det gør Metalwo til en stærk strategisk samarbejdspartner og leverandør fra udvikling til leverance.

Metalwo udvikler og fremstiller gerne en systemløsning af enten et frontpanel eller kabinet med monteret touch teknologi, EMC-filtre, specialruder, PCB, LED/EL, eller andre komponenter.

Endvidere kan profiler forsegles ved at anvende silikonedispensering, så der opnås en IP-klasse 65. Det er også muligt at dispensere kundespecifikke pakninger på fx kabinetdele for at optimere en montageproces.

Ved at involvere Metalwo i design, udvikling og produktion af en systemløsning, vil kunden opleve besparelser ved at samarbejde med en “all-in-one” leverandør. Kunden kan så koncentrere sig om optimering af produktets elektronik og styresystemer.

Systemløsninger datablad

Få yderligere information omkring systemløsninger ved at downloade vores datablad.

Tryk på linket nedenfor og download vores datablad om systemløsninger.

Klik her.