Systemløsninger

Systemløsninger

Metalwo tilbyder som totalleverandør kundespecifikke systemløsninger af kvalitetsmaterialer. Vi har moderne teknologier som muliggør fremstilling af profiler i aluminium, rustfrit stål, plast og silikone.


 

Metalwo har moderne produktionsfaciliteter og stor erfaring inden for fremstilling af frontpaneler og tastaturer. Det gør os til en stærk strategisk partner og leverandør i produktion og udvikling af kundespecifikke systemløsninger.

Vi tager gerne det overordnede ansvar for udvikling og fremstilling af en komplet løsning af enten et frontpanel eller kabinet. Også hvis der ønskes montage og integrering af touchscreens, EMC-filtre, specialruder, PCB-montage eller andre komponenter.

Endvidere er vi førende inden for dispensering af silikone på frontpaneler og kabinetter. Vi er i stand til at sikre en meget høj kvalitet og finish samt tilbyde mange løsninger inden for dette område. Blandt andet kan Metalwo fuldautomatisk dispensere silikone, så der opnås en IP-klasse på helt op til 65. Vi kan også dispensere kundespecifikke pakninger på fx kabinetdele for at optimere en montageproces.

Ved at involvere Metalwo i design, udvikling og produktion af en systemløsning, vil det spare kunden meget tid samt mange ressourcer og omkostninger. Kunden kan i stedet koncentrere sig om optimering af produktets elektronik og funktionalitet.

Systemløsninger datablad

Få yderligere information omkring systemløsninger ved at downloade vores datablad.

Tryk på linket nedenfor og download vores datablad om systemløsninger.

Klik her.