/

Du er her

ALU FIT

Med afsæt i Metalwo A/S' store erfaring med blandt andet design, anodiseret aluminium samt ønsket om flere bæredygtige funtionelle og æstetiske produkter på markedet, er det blevet til en lang række forskellige produkter. 

Her på siden får du et lille overblik over ALU FITs produktportefølje. 

Er du privatkunde og vil have flere informationer henviser vi til vores ALU FIT hjemmeside www.alufit.dk 

Er du erhverskunde, så kontakt os på info@alufit.dk eller +45 86281366 ved spørgsmål eller interesse.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Her finder du en kort oversigt over vores forskellige ALU FIT produkter, til højre har du også mulighed for se de forskellige produkter visuelt. Alle ALU FIT produkter er produceret i aluminium og kommer i forskellige farver, alt efter smag og behag: 

 • ALU FIT VANDSLANGEOPRULLER: Med en ALU FIT Vandslangeopruller får du en bæredygtig god løsning, som der er rig mulighed for at bruge i forskellige miljøer herunder private haver, havnemiljøer, golfområder og campingpladser – kun fantasien sætter grænser.
   
 • ALU FIT ROSETTE: En ALU FIT Rosette afslutter området mellem gulv/væg og rør. I stedet for halve plastikløsninger, får du med denne rosette en god og bæredygtig løsning, der kan bruges igen og igen.
   
 • ALU FIT HYLDERSERIE: ALU FITs hyldeserien består af en række forskellige hylder, alle med fokus på funktionalitet og det gode design. ALU FIT Hylde med trådløs oplader, ALU FIT LED-Hylde, ALU FIT Standardhylde, ALU FIT Sæbe- og Hjørnehylder, alle i forskellige farver og størrelser, er noget af det, vi kan tilbyde til et enkelt og stilrent udtryk.
   
 • ALU FIT SPRITDISPENSER: er en fuldautomatisk, æstetisk og funktionel god løsning til opbevaring og håndtering af sprit. Med tilhørende stander får du et komplet svar på, hvordan du kan imødekomme en høj hygiejnisk standard.
   
 • ALU FIT BADEVÆRELSE: Med ALU FIT badeværelsesserien får du et minimalistisk og nordisk design, som passer til et hvert badeværelse eller toilet - en måde hvorpå du med få midler kan skabe eksklusivitet og luksurøsitet.