/

Du er her

ALU FIT

Med afsæt i Metalwo A/S' store erfaring med blandt andet design, anodiseret aluminium samt ønsket om flere bæredygtige funtionelle og æstetiske produkter på markedet, er det blevet til en lang række forskellige produkter. 

Her på siden får du et lille overblik over ALU FITs produktportefølje. 

Er du privatkunde og vil have flere informationer eller forhanderlister henviser vi til vores ALU FIT hjemmeside www.alufit.dk 

Er du erhverskunde, så kontakt os på metalwo@metalwo.dk eller +45 86281366 ved spørgsmål eller interesse 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Her finder du en kort oversigt over vores forskellige ALU FIT produkter, til højre har du også mulighed for se de forskellige produkter visuelt. Alle ALU FIT produkter er anodiseret og kommer i forskellige farver, alt efter smag og behag: 

ALU FIT SLANGESTANDER: Med en ALU FIT SLANGESTANDER får du bæredygtig god løsning, som der er rig mulighed for at bruge i forskellige miljøer herunder private haver, havnemiljøer, golfområder og campingpladser – kun fantasien sætter grænser.
 

ALU FIT ROSETTE: En ALU FIT ROSETTE afslutter området mellem gulv/væg og rør. I stedet for halve plastikløsninger, får du med denne rosette en god og bæredygtig løsning, der kan bruges igen og igen.
 

ALU FIT HYLDER: ALU FIT hyldeserien består af en række forskellige hylder, alle med fokus på funktionalitet og det gode design. ALU FIT HYLDE m. trådløs oplader, ALU FIT HYLDE m. LED-lys, ALU FIT HYLDE basic alle i forskellige farver og størrelser er noget af det vi kan tilbyde til et enkelt og stilrent udtryk.
 

ALU FIT SPRITDISPENSER: er en fuldautomatisk, æstetisk og funktionel god løsning til opbevaring og håndtering af sprit. Med tilhørende stander får du et komplet svar på, hvordan kan imødekomme en høj hygiejnisk standard.