Du er her

Djævlen ligger i detaljen

Simplyture vil gøre parkering nemmere, papirløst og mindre tidskrævende bl.a. ved at undgå billetter og undgå mange betalingsmuligheder såsom app-betaling. I stedet scannes nummerpladen automatisk, når man kører ned i det lukkede parkeringsområde.

05/12-18

 

 

Simplyture er en hurtigt voksende it-platform, der er ved at udbrede sig til hele Europa. De styrer og administrerer alt, hvad der omhandler parkering og har vundet terræn i København og forskellige steder i Norge.

 

Virksomheden indgik i 2016 samarbejde med Metalwo. Vi har taget en snak med CEO og stifter af Simplyture, Jonas Ørting, om virksomhedens samarbejde med Metalwo.

 

 

Hvorfor indgik I samarbejde med Metalwo?

”Det hele opstod ved, at vi havde et konkret problem. Vi havde næsten allerede besluttet, hvordan det skulle løses, men” the devil is in the details”, som man siger – og det viste sig, at vi ikke kunne løse problemet selv. Metalwo kom derfor med i loopet, og de gjorde det fænomenalt. De tænkte praktisk og fik lukket alle hullerne. Og så havde de en god kombination af pris og kvalitet.

 

Vi havde brug for at få lavet en skærm, som kunne bruges som form for adgangskontrol, så jeg blev koblet op med Steen, der er designeren i Metalwo. Og der kunne jeg mærke, at der var meget professionalisme. Han er en dygtig håndværker, og jeg følte mig i gode hænder.  

 

Lige fra starten havde jeg en fornemmelse af, at det var nogle gode fyre at arbejde sammen med. Det føltes ordentligt, fair og gedigent og som et sted, hvor en aftale er en aftale.”

 

Hvordan adskiller Metalwo sig fra andre virksomheder i branchen?

”Metalwo er særlige, fordi de leverer gennemtænkte løsninger. De er opmærksomme på det hele. Lige fra hvordan man udvikler produkter, til hvordan det installeres, driften og udseendet. De er både opmærksomme på de lavpraktiske – og meget vigtige – detaljer og på at levere et æstetisk produkt. De har virkelig lyttet, forstået vores behov og handlet på dem. ”

 

Hvad er I blevet overraskede over ved samarbejdet med Metalwo?

”Det er nok driftsikkerheden i det produkt, vi har fået. Det kører bare. Siden vi har fået sat skærmene op, har det bare fungeret. Og det betyder jo, at det nemt for os at brede ud til flere steder som f.eks. lufthavne og hospitaler,” siger Jonas Ørting.

 

Parkeringsskærmene står allerede i forskellige shoppingcentre i Norge og i mange parkeringskældre i København.

 

Hvem vil I anbefale at indgå samarbejde med Metalwo?

”Alle, der skal have nogle lækre skræddersyede løsninger inden for aluminium. Det er for dem, der søger leverandører, som kommer 360 grader rundt om det, de laver, samtidig med at levere et godt håndværk. Det kan de fleste jo godt lide her i Skandinavien.”

 

 

Har du lyst til at arbejde sammen Steen og vores andre dygtige medarbejdere? Så kontakt os her.