/

Du er her

Bordkonsol

Komplet systemløsning med elektroluminescent baggrundsbelysning

En systemløsning der er udviklet og fremstillet til en af Europas førende producenter af kommunikationssystemer for sikkerhed. Produktet er en bordkonsol, produceret som et modul til et større alarmsystem efter de skrappe krav og specifikationer i offshore- og den maritime industri. Vi har skabt et flot og funktionelt produkt med en særdeles brugervenlig betjening. Vores valg af materialer og teknologier har samtidig minimeret omkostninger.

Systemløsningen kombinerer mange forskellige typer materialer. En aluforplade er bukket med runde hjørner for at frembringe et glat og meget homogent ydre design. Sidepanelerne er sortanodiseret for at skabe en flot kontrast mellem folien og frontpanelet. Bagsiden af aluforpladen er fræset i en udformning, der er tilpasset den bagved liggende elektronik. Derudover er der nedfræset et hul i aluforpladen for at kunne integrere en mikrofon.

En polyesterfolie med tekst og prægede taster er integreret i aluforpladen. Materialet giver bl.a. en fleksibel og beskytter betjeningsoverflade. Med en integreret indstiksstrimmel er det nemt at justere tekster i betjeningspanelet. Derudover anvendes en bagvedliggende elektroluminescens folie – dvs. en fosforbelagt folie der skal skabe en jævn baggrundsbelysning med ensartede detaljer i knapperne.