Kontakt os

Den mest kompetente
underleverandør til industrien

Metalwo HasselagerMetalwo Logo

Mere end 80 års erfaring

Vi er stolte over, at alle vores processer er in-house.

Metalwo råder over moderne og alsidige produktionsteknologier, og investerer løbende i nye maskiner. Produktionsafdelingerne er opdelt i serigrafi, folie, metal, montage og forsendelse.

Alle processer

Inspiration

Metalwo er blandt Skandinaviens foretrukne producenter og leverandører af betjeningspaneler, frontpaneler og tyndpladeløsninger. Vi håndterer alt fra kundespecifikke projekter til småopgaver.

Inspirationskatalog

Metalwo DesignLab

Med DesignLabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det "designerens legeplads". Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab

Hvem er vores kunder og samarbejdspartnere?

Vi er underleverandør og totalleverandør til en lang række af Danmarks og Europas mest krævende virksomheder. Vi er stolte over at kunne skabe stor værdi for disse kunder – både gennem rollen som værdsat sparringspartner og medudvikler og gennem kvalitetsløsninger produceret på det bedste produktionsudstyr

Cases

Metalwo besidder den knowhow, der skal til, for at vi i vores konceptfaser får optimal vejledning. Vi får en top service på kundemøder, når det brænder på. Vi glædes over et mangeårigt samarbejde.

Vi har brugt Metalwo i mange år pga. deres knowhow og udviklingsmuligheder. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Vi er en positiv erfaring rigere med Metalwo. De var en vigtig støtte og sparringspartner i en af vores udviklingsprocesser.

Betjeningspanel til styring af lys på operationsstuer

Chromoviso
Case

Betjeningspanel til entreprenørmaskine

Traktor
Case

Intelligente touch- og glasløsninger til fremtidens vaskerier

Industrivaskemaskiner
Case

Live feed fra vores produktion i hasselager

Skilte
2
Folier
4
Kabinetter
5
Totalløsninger
1
Produktion
3

Vi støtter op om iværksætteri

Vi er ekstremt iværksættervenlige, og er ofte med om bord, når entreprenører udvikler nye produkter. I tæt samarbejde med Aarhus Universitet og Incuba skaber vi vækst i - og for - Aarhus!

Mød vores iværksættere

Har du brug for en skræddersyet løsning?

Uanset hvilke behov din virksomhed har, er vi sikre på at kunne imødekomme dem.

Kontakt os
da_DKDA