Akryl og plastemner

Professionel produktion af plast- og akrylemner

Vi har erfaringen og de moderne teknologier til at udføre bearbejdning af akryl, polycarbonat, polystyren og polyester. Bearbejdede plastemner indgår typisk i konstruktionsløsninger til elektroniske komponenter – fx akrylruder til elektronikapparater eller polykarbonat til tastaturer.

Vi hjælper gerne med fræsedetaljer og tryk på allerede producerede emner. Vi har avanceret udstyr til laserskæring og faciliteter til alle former for montage, der gør det muligt at bearbejde og fremhæve særlige funktioner i forskellige plastløsninger.

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Akryl og plastemner

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA