Folietastaturer

Vi er den ideelle sparringspartner, når unik design, funktion og teknologi skal gå op i en højere, fremtidssikret enhed

Folietastaturer giver uendeligt mange muligheder for at designe et individuelt, brugervenligt betjeningspanel til elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Vi har mange års erfaring i udvikling og produktion af folietastaturer i polyester i et gennemtænkt design, der enten via taktil feedback – dvs. lyd og følelse – baggrundsbelysning, integrerede lysdioder eller touch og fx specialcoatede overflader gør det nemt for brugerne at manøvrere.

Vores erfaring, knowhow og procesviden gør os i stand til at løse high-end opgaver til vidt forskellige brancher, og med produktion i Danmark og Kina kan vi både producere prototyper og små serier på en fleksibel måde og samtidig tilbyde produktion i stor stil.

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Folietastaturer

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA