Frontfolier

Omkostningseffektiv produktion af grafiske folier til montering på alle overflader

Fuldautomatiske produktionslinjer i vores laserafdeling, moderne trykkerimaskiner udstyret med UV-tørring kombineret med automatiske udstansningsmaskiner gør os i stand til tilbyde en effektiv, fleksibel produktion af primært grafiske polyesterfolier til konkurrencedygtige priser.

Rengøringsvenlige frontfolier i individuelt design kan monteres på alle materialer og kan kombineres med andre tyndpladeemner.

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Frontfolier

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA