Frontpaneler

Behandlet frontpanel i høj kvalitet

Vi er specialister i tyndpladeløsninger til bl.a. frontpaneler, hvor vi kan tilføre overfladen et særligt udtryk med overfladebehandling efter ønske. Vi råder bl.a. over et avanceret anodiseringsanlæg og meget erfarne medarbejdere, der er garanter for både naturanodisering og sortanodisering af aluminiumsemner i meget høj kvalitet. Vores produktionsfaciliteter omfatter desuden stansning, fræsning, bukning, svejsning og presmontage.

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Frontpaneler

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA