Glasfronter

Vi har udstyret til serigrafisk tryk på glas i ekstrem høj kvalitet, som front for bl.a. scannere og andre interfaceløsninger

Vi er leverandør til en række brancheførende virksomheder, der benytter sig af vores ekspertise inden for high-end glasfronter. Vi har ekspertisen og de mest avancerede serigrafiske trykmaskiner, der garanterer en ekstrem høj trykkvalitet. Glasfronter kan være en del af en totalløsning, hvor vi sørger for såvel alukabinetter, touch-enheder og sammenbygning med fx scannere.

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Glasfronter

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA