Industrikabinetter

Vi har ekspertisen og faciliteterne til design og fremstilling af industrikabinetter i meget høj kvalitet

Vi er specialiseret i produktion af komplette industrikabinetter og dele til kabinetter i tyndpladematerialer. Avanceret CAD/CAM-udstyr til tyndpladebearbejdning sørger for præcis produktion i specificerede mål.

Vi har kapaciteten til at producere aluminiumskabinetter I stort antal, og vi råder bl.a. over udstyr til stanseprocesser og fræsning samt en moderne seriegrafisk afdeling. Vi tilbyder også montering af stag og bøsninger til fastgørelse af displays, printkort m.m.

På vores eget anodiseringsanlæg sørger erfarne medarbejdere for natur- og sortanodisering af aluminiumsemner med meget høj finish, ligesom vi tilbyder pulverlakering udført af faste samarbejdspartnere med samme høje krav til kvalitet. 

Vi opfylder også ønsker om specialløsninger, unikke pakninger eller forsegling ved hjælp af silikonedispensering af kabinetdele op til IP-klasse 67.

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Industrikabinetter

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA