Industriskilte

In-house skilteproduktion til dine behov

Logoskilte, typeskilte og skalaer har fra tidernes morgen været et fundament for Metalwo.

Krævende globale kunder som Danfoss, Grundfos, York, Scandic Hotels, Velux, Weber, Nassau m.m. har i årtier benyttet sig af vores knowhow omkring design, materialevalg og produktionsmuligheder for industriskilte til mærkning og certificering.

Vi har opbygget en in-house maskinpark, så vi kan løse den enkelte opgave på den mest optimale og rationelle måde. Vi bearbejder primært skilte i aluminium og rustfrit stål. Industriskilte i aluminium kan anodiseres, ligesom vi kan påføre skiltene selvklæbende folie, der holder under selv ekstreme forhold. 

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Industriskilte

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA