Komplekse løsninger

Vi er på hjemmebane, når mange komponenter og egenskaber skal samles i en færdig systemløsning.

Systemløsninger er færdigproducerede emner med stor kompleksitet og specialisering. Det kan dreje sig om produkter med en lang række komponenter og egenskaber bygget i et og samme kabinet.

Brug os som sparringspartner, delleverandør eller totalleverandør i konstruktion af kabinetter, tyndpladeløsninger og betjeningsenheder – fx udvikling af frontpaneler eller kabinetter med indbygget touch, EMC-filtre til beskyttelse mod statisk elektricitet, specialruder, printboards i kompositmaterialer, LED/EL lyskilder eller andre komponenter.

Profiler kan forsegles med silikonedispensering, så der opnås en IP-klasse 67. Det er også muligt at dispensere pakninger på fx kabinetdele for at optimere en montageproces.

Ved at involvere os i design, udvikling og produktion af en systemløsning, vil vi ofte kunne skabe en samlet og prisbesparende løsning.

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Komplekse løsninger

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA