Metal tastaturer

Slidstærke tastaturer til steder med risiko for vandalisme og anden form for ekstrem behandling

Design og produktion af tastaturer i aluminium med features, der er tilpasset den enkelte opgave, er et af vores specialer. Det handler fx om adgangssystemer, billetautomater, bankautomater, parkeringsautomater og lignende, der er placeret i miljøer med høj risiko for vandalisme, mekanisk slidtage eller anden form for ekstrem behandling.

Metaltastaturer kan i sit design kombineres med fræsedetaljer, anodisering, indfarvning, serigrafisk tryk, slibning og lakering. Funktionaliteten kan suppleres med klikeffekt og elementer i plast, touch og LED som en komplet totalløsning.

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Metal tastaturer

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA