Silikone tastaturer

Det ideelle tastatur til bl.a. landbrug, fødevareproduktion og maritim industri

Et silikonetastatur kan designes og konstrueres helt individuelt i dimension og form – eventuelt kombineret med et frontpanel eller monteret direkte på et printkort.

Vi har opbygget et meget velfungerende strategisk samarbejde med en førende underleverandør af håndpolerede støbeforme i Hong Kong. Derfor kan vi tilbyde meget lave værktøjsomkostninger for prøveproduktioner af silikonetastaturer, før en egentlig serieproduktion påbegyndes. 

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Silikone tastaturer

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA