Touchscreens

Vi er på forkant med udviklingen inden for løsninger med integrerede touchscreens

Touchscreens i hærdet glas er løsningen i styresystemer, hvor der er stor vægt på design, æstetik og high-end funktioner. Vi arbejder med de nyeste LOCA-teknologier, der ved berøring aktiverer funktioner ved hjælp af et flydende optisk materiale mellem to hærdede glasplader. Det giver unikke, præcise og brugervenlige betjeningsløsninger, som vi kender dem fra bl.a. iPhones, IPADs og smartphones generelt.

Udviklingen af touchscreens er en kompleks disciplin, som vi har gjort til vores speciale, der, sammen med vores øvrige produktionsapparat, gør os i stand til at levere totalløsninger integreret i specialdesignede aluminiumskabinetter.  

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på gennem vores kontaktformular, eller skriv din mail længere nede på siden, og få information om Touchscreens

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA