Alarmsystem

Robust betjeningspanel til højteknologisk alarmsystem

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

Udvikling og produktion af betjeningspaneler til maritim sikkerhedsstyring for olie- og gasindustrien er et af vores specialer. Kommunikationen styres fra betjeningspanelet og signalerne sendes videre gennem avancerede fiberkabler. Løsningen tilkobles direkte via internettet og er fast inventar på flere boreplatforme. Betjeningsenheden er en vigtig del af den samlede applikation, som sælges verden over.

Betjeningspanelet er udviklet på basis af nøje krav og specifikationer til et pålideligt, brugervenligt og energibesparende system med en robust og slidstærk overflade. Betjeningsoverfladen er med diodelys og hævede taster i polycarbonat.

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA