Automationsfront

Styring af højteknologiske trykluftsværktøjer til industrielle automationsprocesser

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

Her er et eksempel på et betjeningspanel – en såkaldt automationsfront – som vi har udviklet og produceret til den svenske værktøjsindustri. Automationsfronten er en stand-alone styringsenhed til lufttryksværktøjer, som bl.a. anvendes til fremstilling af biler – altså højteknologisk automation, hvor funktionalitet og brugeranvendelighed spiller en stor rolle for operatørerne. Alt er tilpasset kundens specifikationskrav til klikeffekt og generelle tolerancer.

Betjeningspanelet består af en frontfolie med et silikonetastatur og en integreret specialcoatet akrylrude. Med let anvendelige og aflæselige funktioner og en kvalitetssikker processtyring bliver operatøren guided nemt igennem processerne for den enkelte fremstillingsopgave. Data hentes og bearbejdes på en enkel måde via dette intuitive betjeningspanel.

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA