Bordkonsol

Komplet systemløsning med elektroluminescent baggrundsbelysning

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

En systemløsning der er udviklet og fremstillet til en af Europas førende producenter af kommunikationssystemer for sikkerhed. Produktet er en bordkonsol, produceret som et modul til et større alarmsystem efter de skrappe krav og specifikationer i offshore- og den maritime industri. Vi har skabt et flot og funktionelt produkt med en særdeles brugervenlig betjening. Vores valg af materialer og teknologier har samtidig minimeret omkostninger.

Systemløsningen kombinerer mange forskellige typer materialer. En aluforplade er bukket med runde hjørner for at frembringe et glat og meget homogent ydre design. Sidepanelerne er sortanodiseret for at skabe en flot kontrast mellem folien og frontpanelet. Bagsiden af aluforpladen er fræset i en udformning, der er tilpasset den bagved liggende elektronik. Derudover er der nedfræset et hul i aluforpladen for at kunne integrere en mikrofon.

En polyesterfolie med tekst og prægede taster er integreret i aluforpladen. Materialet giver bl.a. en fleksibel og beskytter betjeningsoverflade. Med en integreret indstiksstrimmel er det nemt at justere tekster i betjeningspanelet. Derudover anvendes en bagvedliggende elektroluminescens folie – dvs. en fosforbelagt folie der skal skabe en jævn baggrundsbelysning med ensartede detaljer i knapperne.

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA