Fodersystem

En ny generation af styringspaneler til højteknologisk fodersystem

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

Dette er en ny generation af styringspaneler til betjening af fodersystemer i højteknologisk svineproduktion. Styringspanelet sørger for regulering af vådfoder, tørfoder og andre moderne foderprogrammer. I tæt samarbejde med kunden har vi taget højde for anvendelsesområdet og montageprocessen i det komplette anlæg – bl.a. i forbindelse med nogle ekstraordinære præferencer i forhold til materialevalg.

Vi har skabt en ergonomisk og topmoderne håndterminal med enhåndsbetjening, integreret stregkodeteknologi, indbygget rude og stort display med touchscreen. Tastaturet er produceret med både folieknapper og glatte, flotte og slidstærke silikoneknapper ophøjede i selve panelet. 

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA