Intelligent sengestyring

Folier til betjeningsenheder til sygehussenge og skriveborde

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

Vi fremstiller overlays som delkomponenter til flere af Linaks medicinalprodukter. Linak er verdens førende producent af aktuatorer, og man har i mange år udviklet kvalitetsstyringer til sygehussenge, hvor betjeningen skal være helt enkel og funktionel for patienterne. Der skal være naturlig føling i kliktasterne, og der skal være respons med det samme.

Produktet her er en overlay bearbejdet ud fra Linaks applikation. Knapperne er udført ved hjælp af prægeværktøjer og serigrafisk tryk er påført direkte på polyesterfolien. Det er et designmæssigt flot produkt, som kan tilpasses adskillige andre industrier.

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA