Kommunikationsanlæg

Komplet tastatur udviklet til maritimt kommunikationsanlæg

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

Vi har stor erfaring i design og konstruktion af betjeningsenheder med integrerede silikonetastaturer til den maritime industri, og vi har know-how, ekspertise og udstyr til totalløsning af opgaverne på vores egen fabrik.

I dette tastatur er aluminium fræset i en form, som passer til selve konstruktionen af betjeningsenheden. Enheden består af et grundtastatur med silikonetaster, og udenpå er en blå frontfolie påmonteret. Tastaturet er vandtæt og skabt til betjening i det maritime miljø. De vandtætte egenskaber er sikret med en silikonebelægning i kanten, der pålægges helt præcist ved hjælp af vores en automatiserede limrobot. Tastaturet overholder derved IP-kravene og de krævede funktionelle egenskaber for løsninger til telefoni og alarmkald på skibsbroer.

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA