Medicopanel

Overlay integreret med et frontpanel til medicinalindustrien

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

Vi har leveret adskillige løsninger til medicinalindustrien og stræber efter at sikre markedets bedste kvalitet uanset materialesammensætning. Metalwo har udviklet og produceret betjeningspaneler til Philips Healthcare-løsninger. Philips sætter høje standarder i kravene til deres leverandører, og der er ofte tale om komplekst innovation.

Dette produkt er en totalløsning, hvor en overlay er indbygget i et frontpanel for at skabe den mest optimale tastaturløsning. Der er tale om en relativ simpel enhed, hvor der stilles særdeles høje krav til funktionalitet og ikke mindst til produktets levetid.

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA