Navigationspanel

Frontpaneler med integrerede folietastaturer til navigationsenheder på kommandobro, under dæk og i maskinrum på skibe

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

Vi har udviklet og produceret et state-of-the-art navigationspanel til både kommandobro, under dæk og i maskinrum på skibe. Udviklingen er sket i et samarbejde med en førende producent af intelligente multifunktionelle systemer til skibe over hele verden.

Frontpanelet er udstyret med integrerede folietastaturer i høj kvalitet med fokus på brugercentrerede funktioner. Et helt unikt knapdesign er i stedet for påtrykt tekst udstyret med en indstikstrimmel, der gør det fleksibelt og økonomisk muligt at ændre tekst og design på betjeningspanelet.

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA