Parkeringsstander

Jonas har nytænkt den gamle og langt hen af vejen forældede tilgang til parkeringssystemer – Hør mere om virksomheden Simplyture.

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

I 2015 skulle det sidste konsulentmøde være for Jonas Ørting, som står bag virksomheden SimplyTure. Med flere gode år i ryggen hos PA Consulting tog han hul på en ny tilværelse som selvstændig, iværksætter.

Et iværksættergen udover det sædvanlige

Selv erkender Jonas, at han altid har haft en iværksætter drøm i maven. ”Jeg har altid være tiltrukket af tanken om at skabe noget”, udtaler Jonas, og flere mindre projekter blev det også til, inden han søgte mod Handelshøjskolen og kandidatgraden i Innovation og Business Development, som han i dag kan skrive på sit CV. Iværksættergenet skulle dog vise sig at være så gennemtrængende, at det ikke kunne tilsidesættes. Det konstante spørgsmål om, hvorvidt noget kan forbedres, drev tanken om et digitaliseret og forbedret parkeringssystem, hvor bomme bliver udskiftet med kameraer og p-billetten afskaffes.

Men selvom ideen var god, var det først da Jonas fik den nødvendige anerkendelse fra sit netværk, at ideen blev til handling. I Jonas’ tilfælde var det hans svigerfar, der først fik øjnene op for potentialet, og dette viste sig at være det afgørende skub mod softwareudviklingen, der ligger til grund for Simplyture i dag. Og her viste Jonas’ akademiske såvel som professionelle baggrund sig at være fordelagtig. Med indsigt og erfaring i at drive en it-afdeling blev kodningen af en administrativ systemdatabase igangsat, hvorfra Simplyture kan tilbyde et intelligent parkeringssystem, der kan aflæse nummerplader og håndtere forskellige betalingsformer, hvormed parkeringsoplevelsen forbedres for bilisten. 

Djævlens advokat 

Der er løbet meget vand under broerne siden 2015, og ifølge Jonas selv er produktet blevet langt mere specifikt til det eksisterende kundebehov. ”Vores løsning var en kombination af mange ting, men i dag har vi skåret mange ting af, og har derfor valgt af fokusere på vores beach-head, som er software løsningen”, siger Jonas og understreger vigtigheden i at integrere sine kunder i processen, da det i sidste ende er dem, som skal købe sig ind. Det handler om at agere djævlens advokat for sig selv og på den måde imødekomme kundens krav, inden man stiller op til mødet.

Et værdifuldt samarbejde

Jonas påpeger dog, at imens nogle features af slutproduktet blev fjernet, blev andre tilføjet. ”Det er en konstant iterativ proces”, men en markant udfordring mødte virksomheden, da det kom til hardware. Og her blev det afgørende at opnå sparing med andre virksomheder. Metalwo blev derfor involveret, og i det samarbejde blev et elektronisk display udviklet, som nu fungerer som en slags adgangskontrol i parkeringshusene. Jonas mener, at det er vigtigt at kunne skabe disse samarbejder, for selvom de internt i virksomheden kunne udtænkte softwaren, rakte deres ressourcer ikke til udtænkningen af aluminiumsdevicet. På baggrund af hans oplevelse opfordrer han andre virksomheder til at uddelegere sådanne processer til produktionsvirksomheden, hvis det ligesom i Simplytures tilfælde ligger udenfor deres kompetence palet. ”Metalwo er for alle, der skal bruge lækre, skræddersyede løsninger inden for aluminium og for dem, der søger leverandører, som kommer 360 grader rundt om det, de laver”. Du kan læse mere om samarbejdets forløb her.

I dag er Simplyture vokset til at beskæftige næsten 20 medarbejder på deres kontorer i Danmark, Frankrig og Norge. Deres løsning er implementeret i over 30 parkeringshuse rundt omkring i Danmark. Med en ambition om at gøre Simplyture, det foretrukne parkeringssystem i først Skandinavien og senere hele Europa, er der gode forudsætninger for fremtidig vækst.

Vil du vide mere om Simplyture, så se med her:

www.SimplyTure.com

https://www.youtube.com/watch?v=-UJpqFXWWWQ&t=27s

https://www.youtube.com/watch?v=OMrHticsJkc

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA