Samtaleanlæg

Udvikling og produktion af integrerede frontpaneler til maritime kommunikationsløsninger

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

Metalwo har leveret adskillige specialfremstillede betjeningspaneler til den maritime industri og har bl.a. udviklet en række frontpaneler til kommunikationsløsninger for en af Europas førende producenter inden for den maritime industri.

Vi har leveret et produkt bestående af et frontpanel med indbygget folietastatur. Det er en løsning, der er fordelagtig i forhold til kombination af materialer og de mange knapdesigns. Vi kan præge knapperne efter ønske, og vi kan indsætte små transparente ruder for symbolvisning – selv på mindre folier. Et sådan produkt kan anvendes i miljøer af enhver art.

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA