Terminalbetjening

Folietastaturer til terminalbetjening af strømdistribution

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

Der er tale om et masseproduceret folietastatur til højteknologiske betjeningsterminaler til intern strømdistribution. Et komplet betjeningspanel i høj kvalitet, hvor der er taget udgangspunkt i den konkrete applikation og kundens ønsker.

Vi har udviklet et folietastatur bestående af en frontfolie med taster med både belysning og displays, som små og store gennemsigtige ruder, der er forsænket i en efterbehandlet forplade. Der er tale om en totalløsning, hvor flere materialer indgår i et samlede produkt.

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA