Vaskemaskinefronter

Interfaceløsninger til OneTouch betalingssystemer

Folietastaturer

Elektronisk eller mekanisk styring af forskellige processer.

Se mere

Vi har i samarbejde med en dansk producent udviklet og fremstillet fronter til industrivaskemaskiner med betalingssystemer. Resultatet er et minimalistisk design i aluminium, glas og polyester med integreret intelligent scanner og touch-funktion.

Betjeningspanelet er en del af et unikt betalingssystem, der styrer betaling, program og vask i markedets mest avancerede totalløsning med elektronisk touchscreen. Der er taget højde for individuelle funktionalitetsbehov i både design og konstruktion. Betalingssystemet er let og hurtigt at betjene i alle typer miljøer. Konstruktionen er tilpasset specifikationer for printkort og displays, og bag glasset er der indbygget en kapacitiv touchscreen. Alupanelet er bearbejdet og overfladebehandlet med serigrafisk finish.  

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA