Minister Troels Lund Poulsen på besøg

Torsdag havde vi besøg af beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen til et dialogmøde om, hvordan vi i Danmark skaber de bedste rammer for iværksætteri.

22/11-18

Torsdag havde vi besøg af beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen til et dialogmøde om, hvordan vi i Danmark skaber de bedste rammer for iværksætteri.


Besøget hos Metalwo kommer i anledning af, at Nikolaj Berg har sat skub i et projekt, som omhandler konkrete tiltag til en iværksætterstrategi i Aarhus Kommune. Blandt andet i samarbejde med borgmesteren i Aarhus, Jacob Bundsgaard, har Nikolaj Berg det ønske at skabe de bedte rammevilkår for starts ups og iværksættere.


”Der skal skabes flere organiske virksomheder. Virksomheder som grundlægges i eller hos allerede etablerede producenter. Der sker en matchmaking-proces, så kontakter skabes og ’iværksætteren flytter ind’”.


De etablerede virksomheder skal åbne dørene op for nye innovative projekter og tilbyde tilgang til deres netværk, produktionsfaciliteter og ekspertise. Målet er set fra virksomheden side, at de som udgangspunkt skal kunne producere produktet og/eller distribuere det.


”Vi er nødt til at sætte de bedste rammevilkår op for iværksætterne. Succesraten blandt start ups er for lille og vi kan i det her set up ændre markant på disse tal til gavn for alle parter. Jeg er rigtig glad for at være en del af processen og være med til at sætte skub i iværksætterlivet i Aarhus og København. Og ikke mindst at skabe samspil mellem dem og virksomhederne,” fortæller Nikolaj Berg.


Netop dette samspil er noget, Metalwo selv har haft stort fokus på. Blandt andet er specialdesignede køleenheder til et verdenskendt brand skabt hos en københavnerbaseret start up og hos Metalwo.


”Nu skal vi i arbejdstøjet og videre med det mål at få formuleret og beskrevet den optimale opskrift på succes, ikke kun i Aarhus, men også på landsplan til gavn for alle iværksættere og etablerede producenter der ser et potentiale i et iværksættersamarbejde”.

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring folietastaturer skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA