Iværksætteri

Når idé bliver til virkelighed

Hos Metalwo står døren altid åben, når det gælder den gode idé fra den ambitiøse iværksætter. Vi kender nemlig til vigtigheden i at have ressourcestærke og erfarne medspillere med fra starten. Så står du med den gode idé, men kender ikke til mulighederne i praksis? Eller har du brug for en sparringspartner til at tage det afgørende skridt fra tegning til produkt? Så lad Metalwo følge dig godt på vej.

En palet af muligheder

Vejen kan være lang, når man som iværksætter vil forsøge at lave sin første prototype. Ikke nok med, at man måske ikke har tilstrækkelig faglig viden om industrien, så kan der samtidig være en lang række (tekniske) udfordringer, der kan hæmme udviklingen af et produkt.

Hjælp at hente

Men heldigvis er der hjælp at hente. Ved at søge mod den etablerede virksomhed for sparring og inspiration, er der potentiale for at skabe et værdifuldt samarbejde, hvor de stærke markedskræfter kan aktiviseres til fordel for morgendagens virksomheder.

Kontakt os

Den erfarne leverandør

Det er en del af Metalwos vision at kunne bidrage positivt til etableringen af morgendagens virksomheder, og på den måde stimulere innovation og entrepreneurship i det danske erhvervsliv. Derfor melder Metalwo gerne inde med ressourcer og mentorship fra vores erfarne medarbejdere til ambitiøse start-upper.

Vi er en erfaren medspiller

Hos Metalwo har vi en omfattende viden, og ikke mindst erfaring med produktion og design af en lang rækker processer og produkter. Med andre ord – vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der kræves for at skabe rammerne for et godt produkt.

Kontakt os

I DAG OG I MORGEN

I vores optik ligger der en værdiskabelse i samarbejdet. Et samarbejde, hvori du som iværksætter, får mulighed for at tilgå dit produkt i fysiske rammer, og få et udbredt kendskab til, hvilke muligheder, der er, i forbindelse med produktion, design, montering osv. Alle er områder, hvor Metalwo kan bidrage med ekspertviden, samt de nødvendige faciliteter til både sparring og produktion.

En forståelse for rammerne

Vi tror på, at tydeliggjorte rammer og en forståelse for produktionsprocesser vil stimulere idegenereringen og  udviklingsprocessen. Motivationen for Metalwo er til dels at kunne stimulere fremtidens erhvervsliv, samtidig med at kunne tilgå innovation og nytænkning i Metalwos forretningsgang. Elementer der er vitale for os som virksomhed for at kunne imødekomme fremtidens kunder.

Kontakt os
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring dine muligheder, skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig, hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA