KValitet

Kvalitetssikring og -mål

Download Certifikater

fokus på kvalitet

Vi har ved enhver opgave fokus på kvalitet, og vi udvikler og optimerer løbende, så vi altid kan imødekomme og opfylde vores kvalitetsmål. Vores kvalitetssystem overvåges, vurderes og optimeres, så vores medarbejdere altid efterlever kravene herfra. 

KVALITETSStyring 

Vi arbejder ud fra følgende kvalitetsmål: 

  • Levering af varen til aftalt tid og i rette mængder
  • Levere en ensartet høj produktkvalitet 
  • Meget høj sporbarhed 
  • Kort reaktionstid ved ændringer eller spørgsmål 
  • Udførlig dokumentation af materialer og metoder 

Det er Metalwos vision at fremstå som en af branchens førende leverandører indenfor virksomhedens hovedaktiviteter. Dette gøres ved at fremstille og udvikle produkter og ydelser, der som minimum, lever op til kundernes forventninger og behov, under hensyntagen til overholdelse af relevante love og myndighedskrav. De produkter og ydelser, der efterspørges, fastlægges og dokumenteres igennem produktionsdokumentation, tegninger og specifikationer, så kvaliteten altid er høj og ensartet. 

Metalwos kvalitetsstyringssystem har til formål at understøtte virksomhedens stræben mod at opfylde denne vision, nu og i fremtiden, og er derfor tilpasset virksomhedens kvalitetssystem, organisationen, produktionsudstyret, produkterne og produkttyperne, som løbende og struktureret udvikles og forbedres. 

CERTIFICERINGER og leverandørerklæringer

Find og download relevante certificeringer og leverandørerklæringer herunder: 

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig, uanset hvilken forespørgsel du kommer med.

Claus Grøn-Nielsen

Kvalitets- og udviklingschef

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab
da_DKDA