Om os

Hos Metalwo tror vi på kvalitet, innovation, erfaring og det lille ekstra skridt, der gør at løsningen passer til netop dit behov.

1939

Metalwo i går og i dag

I 1939 da Metalwo tog sine første skridt, var det med et udelukkende fokus på produktionsrelaterede aktiviteter. Meget vand er dog løbet under broen, og vi er stolte af at kunne sige, at vi i dag er langt mere end bare en produktionsvirksomhed. Vi er vokset til at blive en virksomhed, der tør at gå foran samt tør at nytænke når muligheden byder sig. Netop denne tankegang har fået os til der, hvor vi er i dag, og vi er stolte af vores leveringsdygtighed hvad angår kvalitet, design og innovative løsninger.

Vores historie

værdiskabelse

Vi vægter handlekraft højt i vores samarbejder, og vi besidder ressourcerne og know-how'en til at føre idé til handling. Samtidig forstår vi vigtigheden i at møde kunden, hvor de er, og sammen skabe et rum, hvor tanker kan blive til virkelighed. Vi sætter en stor dyd i at følge produktudviklingen fra start til slut, og dette er netop muliggjort, eftersom vi huser alt produktion i Hasselager, hvor vi har hovedsæde.

Vision

Det er vores mål, at blive den fortrukne sparrings- og samarbejdspartner for europæiske designere og industrier. Hermed kan vi udnytte vores produktionskompetencer og KnowHow. Den primære målgruppe vil være designere, udviklingshuse, strategiske indkøbere i industrien, udviklingsafdelinger herunder: udviklingsingeniører, universiteter, tekniske skoler, samt start-up miljøerne i Aarhus og København. De brancher vores kunder, som oftest, befinder sig i er følgende: medico, forsvar, elektronik, consumer, maritime sektor m.fl.

Mission

Metalwo DesignLab er et inspirationsunivers, som har til formål at inspirere, visualisere materialer og primært hjælpe udviklere og designere med at skabe deres produkter.
Vores produkter og processer vil være i konstant forandring. Ydelsernes kompleksitet vil være stigende fra simple og relativt billige løsninger til mere komplekse og dyre totalløsninger.
Metalwos egenproduktion er vigtig som platform for niche-løsninger og for at opretholde et højt niveau af specialister og interne kompetencer. Vores 2 produktionsenheder i Danmark og Kina komplementerer hinanden indenfor sourcing, indkøb, produktion m.fl.

Råd og vejledning

Ønsker du inspiration, materialer, billeder eller at høre om, hvordan vi arbejder?

Helena Bork Sørensen

Salgs og marketingkoordinator

Metalwo i det aarhusianske iværksættermiljø

I udgangen af 2018 gik Metalwo for alvor ind i kampen for et styrket iværksættermiljø i Århus. Med den administrerende direktør, Nikolaj Berg, i spidsen har vi udarbejdet en agenda hvor iværksætteri, innovation og produktudvikling står højt på dagsordenen. Med netop de muligheder som vores DesignLab tilbyder, kan Metalwo imødekomme produktudvikling på en helt ny måde. Vi ønsker at invitere iværksætteren og lade ham/hende afprøve løsninger og sammensætninger, hvorved Metalwo vil stå bi og tilbyde kyndig ekspertise, sparring og vejledning. På den måde håber vi, som etableret og erfaren aktør i industrien, at kunne favne talent og potentiale til at udvikle morgendagens virksomheder.

Står du med den gode idé, men mangler retning og vejledning? Måske du allerede har en skitse af et produkt, men mangler praktisk indsigt? Kom og besøg vores DesignLab i Hasselager og lad dig inspirere. Vil du vide mere om, hvad der foregår bag døren hos Metalwo, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Iværksætteri
da_DKDA