Bonding

Metalwo er den eneste nordeuropæiske leverandør, som har den fulde produktionslinje indenfor bonding. Det vil sige vi har kompetencen og erfaringen til optisk at lime / bonde en glas og touch-skærm / display sammen.

Bonding

Metalwo er den eneste nordeuropæiske leverandør, som har den fulde produktionslinje indenfor bonding. Det vil sige vi har kompetencen og erfaringen til optisk at lime / bonde en glas og touch-skærm / display sammen.

Højeste optiske kvalitet

Bedre kontraster

Fremragende læsbarhed

Høj kvalitet af optical bonding til konkurrencedygtige priser.

Metalwo er den eneste nordeuropæiske leverandør, som har den fulde produktionslinje indenfor bonding. Det vil sige, at vi har kompetencen og erfaringen til optisk at lime / bonde en glas og touch-skærm / display sammen.

Optical bonding består af en tredelt limningsproces, hvori man med et optisk klæbemateriale sammensætter tre lag bestående af henholdsvis display, touch og til sidst glas. Herved skelner man mellem flydende og fast klæbemateriale, hvor vi hos Metalwo udelukkende anvender det førstnævnte også kaldt LOCA. Ved at anvende flydende materiale kan der bondes på selv ujævne overflader, og på den måde øges fleksibiliteten af processen.

Salg

Helena Bork Sørensen

Salgs- og marketingskoordinator

Keld Frank Jensen

Key Account Manager

Tekniske spørgsmål

Claus Grøn-Nielsen

Kvalitet og udviklingschef

Ved at lade dit produkt optical bonde opnås en lang række fordele:

  • Modvirker refleksioner på din skærm med op til 80%
  • Eliminerer kondens, som opstår ved vekslende klimaer og miljøer
  • En støvignorant sammensætning
  • Modvirker interferens-fænomenet, der forstås som det multifarvede aftryk, der opstår ved refleksion på en plan overflade.
  • Forstærket trykresistans og slagstyrke

Hos Metalwo tilbyder vi optical bonding, som en integreret del af vores in-house produktion i Hasselager. Men hvad end du ønsker processen foretaget som et led af en samlet produktionsproces, eller du står med dine egne dele der skal bondes, så står vi til rådighed.

Optisk gennemsigtig limning

Optical bonding består af en tredelt limningsproces, hvori man med et optisk klæbemateriale sammensætter tre lag bestående af henholdsvis display, touch og til sidst glas. Vi anvender et flydende materiale, der kan bonde på selv ujævne overflader, og på den måde øges fleksibiliteten af processen og slutproduktet.

Hvilke fordele har optical bonding?

Optisk bonding giver to meget væsentlige optiske effekter:

  • Bedste kontraster
  • Ingen refleksion
  • Fremragende læsbarhed (også under ekstreme lysforhold)

Hvad koster bonding hos Metalwo?

Vi har rationaliseret og effektiviseret processen, så vi kan tilbyde lave startomkostninger. Som kunde er du også altid selv velkommen til at levere din touchskærm, hvis ønsket. Vi håndterer hele processen og kan tilbyde vores kunder en relativt kosteffektivt produktion. Det gælder også ved prototyper og mindre serier. Kontakt vores dygtige og erfarne kolleger indenfor området, og bliv klogere på et pris estimat på dit projekt.

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring anodisering skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA