Bukning

Flere forskellige, helt præcise bukninger i en arbejdsgang

Bukning

Flere forskellige, helt præcise bukninger i en arbejdsgang

Kvalitetssikring

Robotproduktion

+35 års erfaring

Vi er specialister i alle slags bukning af metal

Vores syvakslede Amada CNC-kantbukker klarer op til 7 forskellige bukkeprocesser i en arbejdsgang – uden at emnet flyttes. Opgaven styres med ekstrem høj præcision via CAD-tegninger eller tegninger fremstillet nemt og hurtigt på en iPad. Vi råder også over en lang række specialværktøjer, der er velegnet til både prototypefremstilling og serieproduktion. Det er en effektiv teknologi, der garanterer et flot slutprodukt til særdeles gunstige priser.

I forlængelse af denne proces hjælper vi gerne med at eftermontere stag, bøsninger, akrylruder og displays, elektronikkomponenter og touchscreens.

Salg

Helena Bork Sørensen

Salgs- og marketingskoordinator

Keld Frank Jensen

Key Account Manager

Tekniske spørgsmål

René Krabbe

Produktionsleder

Utroligt optimeret produktion

Vores CNC-kantbukker har syv aksler og kan klare helt op til 7 forskellige bukkeprocesser i en arbejdsgang

Hurtig leveringstid

Vi er en af Danmarks hurtigste og mest effektive indenfor CNC-bukning

Sparring hos Metalwo

Vi hjælper altid gerne med at sparre omkring dit produkt

CNC-bukning er med til at skabe flere muligheder

Bukning af aluminium er med til at skabe flere muligheder. Når man bukker aluminium, skaber det muligheden for at forme emner med skarpe vinkler – og vil kunne gøre en eventuel svejseproces overflødig. Dette er med til at minimere omkostningerne. Når man reducerer svejsning, vil emnet også være stærkere samtidig med, at det har et mere rent finish.

Vi er specialister

Hos Metalwo er vi specialister i pladebukning. Vi er i stand til at bukke emner i langt de fleste dimensioner. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit produkt skal bukkes eller andet, så står vi klar med sparring og rådgivning. Hos Metalwo sparre vi til daglig med vores samarbejdspartnere og kunder for at opnå de mest optimale løsninger til deres produkt. Søger du sparring eller generel rådgivning, eller er du i tvivl om dit produkt skal bukkes eller igennem en helt anden teknologi? Så giver vi gerne vores vurdering heraf.

Kvalitet

Kvalitet er i højsædet i alle Metalwos processer. Vi lytter til vores kunders krav og forventningsafstemmer, så vi altid er på samme linje. Vi bestræber os altid på at imødekomme krav og ønsker samtidig med, at vi rådgiver retsmæssigt.

Ønsker du at se vores kvalitetscertifikater? Du kan se og downloade dem her

 

Kvalitetssikret

Hos Metalwo er vi meget kvalitetsbevidste, som er en indarbejdet proces i vores virksomhed. At have fokus på kvalitet, er en del af vores produktionsmetode. Metoden sikre bl.a. at den leverede kvalitet altid er høj og ensartet, så der ikke er afvigelser i produktet. Vores maskiner opfylder de høje krav til de industristandarder, der er i dag, se og download vores certifikater her.  Vi opdaterer derudover løbende vores maskinpark og tilpasser vores processer ud fra vores kunders behov. Vi har gennem årene også implementeret robotteknologi, hvor det giver mening, netop for at holde et højt effektivitetsniveau samt holde produktionsomkostningerne så lave som muligt.

Fagligt kompetente og flere års erfaring

Vi har over 35 års erfaring indenfor bearbejdning af metal, og er stolte over vores effektive processer. Vi sikrer altid vores medarbejderes faglige niveau og efteruddanner dem løbende.

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring anodisering skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA