Serigrafi

Top moderne serigrafi afdeling med udstyr til serigrafisk tryk, på en lang række forskellige typer af materialer

Serigrafi

Top moderne serigrafi afdeling med udstyr til serigrafisk tryk, på en lang række forskellige typer af materialer

Moderne produktionsfaciliteter

Et hav af serigrafiske muligheder

Fokus på kvalitet og præcision

Vi er fleksible og tilbyder mange
serigrafiske processer

Vi trykker på både metal, plast, selvklæbende folier og glas med slidstærke, lysægte og intense farver i en kvalitet, hvor selv små detaljer står helt skarpe – til fx folietastaturer, glasfrontpaneler, aluminiumsforplader og metalskilte. Indendørs og udendørs.

Vi råder over fuldautomatiske anlæg til alt fra små- og mellemstore serier til helt store serier. Det gør vores serigrafiafdeling yderst konkurrencedygtig med bl.a. vores fuldautomatiske Sakurai linje. med traditionel tørring, infrarød- og UV-tørring samt automatiske stackere og feedere til selv meget store oplag.

Salg

Helena Bork Sørensen

Salgs- og marketingskoordinator

Keld Frank Jensen

Key Account Manager

Tekniske spørgsmål

Michael Sørensen

Produktionsleder

Huset er fyldt med specialister

Vi har mange erfarne og kompetente medarbejder, og værner om vores KnowHow.

Glas og touchpaneler

I mange brancher er fremtidens betjeningspaneler et glaspanel med en bonded touchscreen bagved. Vi behersker hele processen.

Serigrafisk tryk på metal

Holdbarhed er i centrum

Konkurrencedygtige priser

Metalwo har igennem årene opbygget meget rationelle og effektive produktionsmetoder, så vi i dag er en førende leverandør.

Vi er eksperter

Serigrafi er en af Metalwos kernekompetencer. Vi har over 35 år erfaring med serigrafisk tryk på en lang række forskellige materialer. Vi tilpasser vores proces til den enkelte kunde, og sørger altid for at være konkurrencedygtige. Selv på små serier har vi hurtige og fleksible maskiner, som gør opstillingstider korte, og dermed kan mindre seriestørrelser produceres til attraktive priser.

Vi kan lave serigrafisk tryk på bl.a. følgende materialer:

  • Rustfrit stål
  • Plast
  • Folier
  • Aluminium
  • Glas

I vores serigrafiafdeling fremstiller vi følgende produkter

Vi anvender serigrafi til fremstilling af folietastaturer, overlays, betjeningspaneler, glas- og touchfronter samt en lang række metalemner.

Vi forstår vigtigheden af et serigrafisk tryk i høj kvalitet og med stor finish, da mange af vores kunder har skærpede krav og forventninger til den kvalitet vi leverer. Typisk anvendes vores produkter i både inden- og udendørs miljøer, hvilket stiller store krav til vores processer. Det handler både om materialekvalitet, kvalitet af farver og kombinationen mellem disse.

Vi bruger måleudstyr for at sikre, at du får den rigtige farve, uanset om vi skal ramme RAL, Pantone, NCS eller andre farveskaler.

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive

Hvis du ønsker at vide mere omkring anodisering skal du blot skrive din email ind her, så sørger vi for at fortælle dig hvad du har brug for at vide.

Vi kontakter dig snarest muligt
Der gik noget galt.. Husk du altid kan finde vores oplysninger på kontakt-siden
da_DKDA