Book Designlab

Metalwo Designlab
er designerens legeplads

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design. 

 • Metalwo Icon

  I forbindelse med lanceringen af et nyt tastatur brugte vi Metalwos Designlab. Tiden var utrolig godt givet ud, og vi kom hurtigt frem til en løsning.

  Christian Weyse
  Danfoss A/S
 • Metalwo Icon

  Metalwos strategi har gennem alle årene været at ville udvikle med fokus på fremtiden og ikke mindst kundernes behov. Dette må siges at være lykkedes til fuld tilfredshed hos os som kunde.

  Tom Madsen
  Nortec A/S
 • Metalwo Icon

  Metalwo er en dynamisk og serviceminded partner, som gør samarbejdet gensidigt udviklende – kan derfor klart anbefale et besøg i designlab

  Simon Skafdrup
  3Part

Metalwo Designlabs funktioner

Produktudvikling

Designlab faciliterer de bedste omgivelser for produktudvikling. Dine ideér bliver visualiseret med 3D programmer.

Produktoptimering

Før vi træder ind i Metalwo Designlab, går vi igennem produktionen. Vi kan optimere produktionen nøjagtig efter dine behov.

Kvalitetskontrol

Sammen skaber vi de bedste produkter. Vi kender din branche og vil altid kvalitetsikre produktet, før dine kunder får det i hånden.