KValitet

Metalwo arbejder efter et ISO 9001 kvalitetsledelsessystem

Download Certifikater

fokus på kvalitet

Vore arbejds- og forretningsgange er certificerede efter ISO 9001. Det sikrer os, at vi i enhver opgave har fokus på kvalitet, og det betyder, at vi løbende investere ressourcer i metoder, der sikre høje kvalitetstandarder og effektivitet gennem hele produktionsflowet.

ISO 9001 CERTIFICERET

Metalwo har ISO 9001 som kvalitetsledelsessystem klare formål:

  • Levering efter aftalt tid
  • Høj fleksibilitet
  • Effektiv kommunikation
  • Ensartet højt kvalitetsniveau
  • Troværdighed

Det er Metalwos vision at være branchens førende kvalitetsleverandører indenfor virksomhedens hovedaktiviteter. Dette gøres ved at fremstille og udvikle produkter og ydelser, der lever op til kundernes forventninger og behov, under hensynstagen til overholdelse af relevante myndighedskrav.

De produkter og ydelser, der efterspørges tilstræbes fastlagt og dokumenteret igennem ordrer, tegninger og specifikationer samt ved at levere den bestilte vare til rette tidspunkt.

Download certifikater her:

Klik på certifikatet du ønsker at downloade nedenfor.

Hos Metalwo står vi altid klar til at rådgive dig, uanset hvilken forespørgsel du kommer med..

Claus Grøn-Nielsen

Kvalitets- og udviklingschef

Metalwo DesignLab

Med Designlabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det ’designerens legeplads’. Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

Metalwo DesignLab