/

Du er her

Om os

Hos Metalwo tror vi på kvalitet, innovation, erfaring og det lille ekstra skridt, der gør at løsningen passer til netop dit behov.

Metalwo i går og i dag 
I 1939 da Metalwo tog sine første skridt, var det med et udelukkende fokus på produktion relaterede aktiviteter. Meget vand er dog løbet under broen, og vi er stolte af at kunne sige, at vi i dag er langt mere end bare en produktionsvirksomhed. Vi er vokset til at blive en virksomhed, der tør at gå foran samt tør at nytænke når muligheden byder sig. Netop denne tankegang har fået os til der hvor vi er i dag, og vi er stolte af vores leveringsdygtighed hvad angår kvalitet, design og innovative løsninger.


Værdiskabelse 
Vi vægter handlekraft højt i vores samarbejder, og vi besidder ressourcerne og know-how'en til at føre idé til handling. Samtidig forstår vi vigtigheden i at møde kunden, hvor de er, og sammen skabe et rum, hvor tanker kan blive til virkelighed. Vi sætter en stor dyd i at følge produktudviklingen fra start til ende, og dette er netop muliggjort, eftersom vi huser alt produktion i Hasselager, hvor vi har hovedsæde.


En sparringspartner – fra idé til handling 
Vores designlab er mere end noget andet er skyld i, at vi kan vejlede, assistere og endelig søsætte unikke produkter i samarbejde med vores kunder. Vores Designlab gør det muligt at sammensætte og evaluere materialer såvel som farver og strukturer inden den endelige produktion igangsættes. Netop denne måde at nænsomt skræddersy løsninger på, er en grundsten i vores værdisæt, og noget vi med stor glæde kan tilbyde vores kunder.

Vores filosofi bygger på værdiskabelse gennem langsigtede samarbejder, kerneforståelse af industriens såvel som kundernes udfordringer samt løsningsorienterede medarbejdere, der med stor viden og indsigt kan navigere i udviklingsområdet. Derudover har vi en stor passion og forståelse for iværksættermiljøet, som vi håber på at kunne støtte samt bidrage til i fremtiden.


Metalwo i det aarhusianske iværksættermiljø 
I udgangen af 2018 gik Metalwo for alvor ind i kampen for et styrket iværksættermiljø i Århus. Med den administrerende direktør, Nikolaj Berg, i spidsen har vi udarbejdet en agenda hvor iværksætteri, innovation og produktudvikling står højt på listen. Med netop de muligheder som vores designlab tilbyder, kan Metalwo imødekomme produktudvikling på en hel ny måde. Vi ønsker at invitere iværksætteren og lade ham/hende afprøve løsninger og sammensætninger, hvorved Metalwo vil stå bi og tilbyde kyndig ekspertise, sparring og vejledning. På den måde håber vi, som etableret og erfaren aktør i industrien, at kunne favne talent og potentiale til at udvikle morgendagens virksomheder. 

Står du med den gode idé men mangler retning og vejledning? Måske du allerede har en skitse af et produkt men mangler praktisk indsigt? Kom og besøg vores designlab i Hasselager og lad dig inspirere.

Vil du vide mere om hvad der foregår bag døren hos Metalwo så tilmeld dig vores nyhedsbrev.