Du er her

Silikonedispensering

Metalwo anvender egen robotteknologi til at integrere fleksible silikonepakninger.

Vi har selv udviklet en robotteknologi, som sikrer silikonedispensering til yderst præcision. Resultatet er en effektiv, ensartet og automatiseret proces til montage af elektronikkomponenter, kabinetter, forplader og lignende tyndpladeemner. Dispenseringen kan laves med enten flydende pakninger eller lim.

Flydende pakninger med silikone er et optimalt alternativ til dyre og ufleksible skumpakninger. Silikonedispensering sikrer en præcis og holdbar tætning, der opfylder kravene til selv høje IP-klasser. Silikone er nem at tilpasse i hårdhed, form, type og dimension efter de aktuelle materialer og behov. Det er en metode, der gør det muligt at montere pakninger meget lønsomt.

Vi har også stor erfaring i at samle aluminiumsdele med flydende lim, selv på de mest komplekse måder, som alternativ til svejsning. Denne dispenseringsproces er ren og effektiv og kræver kun tørretid ved rumtemperatur.

Fordelene ved silikonedispensering er hurtig opsætning og stor fleksibilitet, nøjagtighed, flot finish samt lave omkostninger.