Få et indblik i den seneste glas- og touchteknologi til betjeningspaneler

Det første update-arrangement i Metalwo Designlab i november blev en udsolgt succes. På opfordring gentager vi succesen, hvor personer og virksomheder, der er helt i front med udviklingen inden for brugergrænseflader og betjeningspaneler, deler deres viden.

Det er en invitation til en lille, udvalgt skare af designere, ingeniører og virksomheder, der i 2 intensive timer får den nyeste indsigt i valg af glastyper og overfladebehandling kombineret med introduktion til valg af forskellige touchteknologier til forskellige markeder.

Metalwo Designlab – dit eksperimentarium
En af idémagerne bag projektet, it-trendforsker Preben Mejer, tegner perspektiverne for, hvad du kan bruge Metalwo Designlab til.
 

Nye muligheder med overfladebehandling af glasfronter
Den danske virksomhed Mirit Glas er helt fremme i udvikling og produktion af fx teknisk- og kemisk hærdet glas med de muligheder, det giver for nytænkning i design og funktionalitet. Men hvilken løsning skal man vælge?


Hvad er den rigtige touchteknologi til opgaven?
Den handler om sensorer, når udviklere fra den danske virksomhed Sensor DK giver os indsigt i bl.a. IR-touch, SAW (Surface Accoustic Wawe), Resistive touch og PCAP – med masser af eksempler på løsninger. Hvad er fordele og ulemper?


Bonding af glas og touch – hvordan gør man?
Metalwo har stor erfaring i at få den valgte glas- og touchteknologi til at spille sammen. Vi viser nogle eksempler og peger på muligheder og faldgrupper.


Let frokost
Efter et par koncentrerede timer kan vi udveksle erfaringer og inspiration, mens vi stiller den værste sult.


Tilmelding
Der er plads til 16 deltagere, og pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet. Så send hurtigst muligt en mail til gai@metalwo.dk, hvis du har lyst til at deltage.

Har du på forhånd spørgsmål, du gerne vil have belyst inden for dagens emner, er du også meget velkommen til at sende dem til os.

Tilmeld dig vores seminar om glas og touchteknologi