Metalwo designlab

Designerens legeplads

Med DesignLabbet åbnes der op for et univers af muligheder. Vi kalder det "designerens legeplads". Vores kunder får her rig mulighed for at sammensætte og kombinere former, strukturer og farver fra vores omfattende materialedatabase. På den måde sikres et unikt produkt, hvor der både er taget højde for kvalitet, funktionalitet og design.

inspirationsmøde

Vi bliver introduceret til hinanden, deler vores viden og får forventningsafstemt forløbet. Derudover sørger vi hos Metalwo også for, at introducere kunden til tilgængelige materialer, konstruktionsmuligheder og features. Vi deltager med vores eksperter indenfor de forskellige felter, så vi er sikre på, at projektet bliver fulgt helt til dørs.

1

konkretisering

Sammen med kunden definerer vi opgaven, og ser ind i kravspecifikationer. Vi definerer tydeligt, hvem gør hvad, og hvor ansvaret ligger for bl.a. at indhente de rette data, informationer, tegninger, datablade osv. Ligeledes har vi eksterne partnere og leverendører med i processen.

Vi udarbejder en tidsplan og et budget for opgaven. Vi vægter højt at få forventningsafstemt, så der ikke dukker overraskelser op senere i forløbet.

2

Prototype og test

Når planen er lagt, fremstiller vi en pilotserie eller prototype, som vi fremviser til kunden.

Herefter foretages forskellige test. Afhængig af produkt kan det blandt andet være klimatest, UV-test, test omkring vedhæftning af farver, IP-test mv. Vi har samarbejde med Teknologisk Institut m.fl., som vi gerne bringer ind i processen som kvalitetssikring.

Vi har altid en tæt kontakt med kunden undervejs i processen for hele tiden at hjælpe med at styre processen og vejlede kunden undervejs i forløbet.

3

Field research

Prototyperne / pilotserien testes i en field research. Vi får løbende feedback om alt fungerer som forventet.

4

Justering

På baggrund af de informationer, der indsamles under punkt 3. og 4. foretages justeringer, om nødvendigt. Måske laves der en række nye prototyper. Hvis dette ikke er nødvendigt, kan vi gå direkte i serieproduktion.

5

Produktion

Vi starter nu en serieproduktion op, efter de aftaler, vi har lavet med kunden.
Vi sætter en ære i, at forløbet bliver så kort og effektivt som muligt. Det sparer tid for alle involverede parter, og den økonomiske investering bliver så lav som mulig.    

6

Betjeningspanel til styring af lys på operationsstuer

Case

Betjeningspanel til entreprenørmaskine

Case

Intelligente touch- og glasløsninger til fremtidens vaskerier

Case

Skal din næste idé vendes i vores designlab?

Kontakt os